Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. για την αντιπυρική προστασία

Συνεδρίασε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Νοτίου Πηλίου σήμερα Τετάρτη 12 / 06 / 2024 στις 10:00 το πρωί, στην αίθουσα συσκέψεων, στο Δημαρχείο Νοτίου Πηλίου, στην Αργαλαστή, στο πλαίσιο λήψης πρόσθετων μέτρων ενίσχυσης του μηχανισμού αντιπυρικής προστασίας, καθώς και για την ετοιμότητα αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.

Σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, ο οποίος αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για αύριο 12/06/2024, η κατηγορία κινδύνου για τον Νομό Μαγνησίας και για την περιοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου είναι 4 (Κατηγορία Κινδύνου: πολύ υψηλή).

Στην συνεδρίαση, υπό την Προεδρία του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχάλη Μιτζικού, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νοτίου Πηλίου Δημ. Ραμματάς, οι Αντιδήμαρχοι Απ. Διανέλλος και Βασ. Μανέτας, Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού, του Στρατού, της ΕΛΑΣ υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και εθελοντές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.