Οδεύει προς λύση το πρόβλημα με την υδροδότηση στο Τρίκερι

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Νοτίου Πηλίου Βασίλης Μανέτας

Θέμα χρόνου είναι να λυθεί το πρόβλημα της υδροδότησης στο Τρίκερι, μετά την έγκριση από την Οικονομική επιτροπή αναδόχου για την κατασκευή αγωγού ύδρευσης που θα συνδέει τον Οικισμό Τρικερίου με τον Αλογόπορο Τρικερίου (α’ φάση: χερσαίο τμήμα – υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης), όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ ο αντιδήμαρχος Νοτίου Πηλίου Βασίλης Μανέτας.
Όπως ανέφερε, η Δημοτική Αρχή έκανε σωστό προγραμματισμό, όπως άξιζε στον τόπο, ενώ ο ίδιος, που παντρεύτηκε και ζει στην περιοχή 30 χρόνια, τόνισε η περιοχή δεν είχε νερό, παρά τις εξαγγελίες όλων και επιτέλους το πρόβλημα βρίσκεται κοντά στη λύση του.

Ο αντιδήμαρχος, εκτίμησε ότι αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά και ξεκινήσει τις εργασίες ο ανάδοχος, η πρώτη φάση του έργου μπορεί να ολοκληρωθεί σε διάστημα δύο μηνών, καθώς έχει μήκος 7 χλμ. ακολουθεί όμως τη διαδρομή του δρόμου και δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες. Στη συνέχεια, η β’ φάση του έργου προβλέπει την υδροδότηση του Παλαιού Τρικερίου (νησί) με υποθαλάσσιο αγωγό, έργο, που σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο μπορεί να ολοκληρωθεί σε μερικούς μήνες.

Ο κ. Μανέτας τόνισε ότι από τα χρήματα που εξασφαλίζει ο δήμαρχος κ. Μιχ. Μιτζικός για έργα στον Δήμο, όταν επισκέπτεται υπουργεία, γίνονται έργα και όταν ολοκληρώνονται προσκαλούνται οι υπουργοί για να τα δουν. Ο αντιδήμαρχος είπε ότι με τον τρόπο αυτό η Δημοτική Αρχή δείχνει ότι τα χρήματα του λαού πιάνουν τόπο.
Ο ίδιος είπε ότι μέχρι το τέλος καλοκαιριού ολοκληρώνεται το πρόγραμμα 27 δρόμων που είχε εντάξει η Δημοτική Αρχή, μεταξύ των οποίων και η σύνδεση πέντε απομακρυσμένων παραλιών στην περιοχή Τρικερίου, που ολοκληρώνονται σύντομα και θα δώσουν πρόσβαση σε ανεξερεύνητες ακτές, κατάλληλες για κολύμβηση.

Θετικά μηνύματα για τουρισμό
Θετικά είναι τα μηνύματα που βλέπει ο αντιδήμαρχος ενόψει της τουριστικής περιόδου στον Δήμο και τόνισε ότι το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, το Νότιο Πήλιο βούλιαξε από κόσμο.
Επίσης είπε ότι προγραμματίζονται τα Σαββατοκύριακα γάμοι στην περιοχή, με πολλούς προσκεκλημένους, τα ξενοδοχεία και η εστίαση δουλεύουν.

Για τις εκλογές
Αναφερόμενος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Μανέτας που θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Μιτζικού και σχολιάζοντας τα πολλά ψηφοδέλτια και το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Δήμο, είπε ότι σε έναν μαραθώνιο ξεκινούν πολλοί, αλλά η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές.
Όπως είπε, ενώ γινόταν συζητήσεις για υποψηφιότητες «μετατράπηκαν» σε επίσημες ανακοινώσεις, αλλά δεν θέλει να δώσει συνέχεια, υπογραμμίζοντας ότι είναι ζητήματα που αφορούν τους ίδιους τους υποψηφίους συνδυασμών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.