Προσλήψεις διμηνιτών στο δήμο Ρήγα Φεραίου

Την πρόσληψη τεσσάρων εργαζομένων με σύμβαση εργασίας δύο μηνών για την κάλυψη αναγκών στην υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου ανακοίνωσε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση κλπ).
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατάθεσης είναι αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας, αντίγραφο Τίτλου Σπουδών, όπου απαιτείται, υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν τους τελευταίους 12 από το τέλος της απασχόλησης για την οποία πρόκειται να προσληθφούν και προς τα πίσω, έχουν απασχοληθεί ή όχι στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να αναφέρουν το ακριβές χρονικό διάστημα, υπεύθυνη Δήλωση του Ν1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τρίτη 3/3/2020, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 2425350222.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.