Σε ετοιμότητα για την κακοκαιρία «Genesis» η Πολιτική Προστασία Σκοπέλου

Σε ετοιμότητα για την κακοκαιρία υπό το όνομα «Genesis» βρίσκεται και η Πολιτική Προστασία Σκοπέλου που με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους δημότες για το πως θα πρέπει να συμπεριφερθούν κατά τη διάρκεια των φαινομένων, ενώ παραθέτει και τα τηλέφωνα που μπορούν να ζητούν βοήθεια.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σκοπέλου έχει θέσει τους φορείς που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε κατάσταση ετοιμότητας- επιφυλακής βάσει του σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των έντονων φαινομένων.
Παράλληλα, συνιστά στους δημότες και επισκέπτες του νησιού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων και να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης καλέστε: Αστυνομία Σκοπέλου: 2424022235
Πυροσβεστική Σκοπέλου: 2424024199
Επίσης, σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε να καλείτε και στα κάτωθι τηλέφωνα:
Για την Κοινότητα της Σκοπέλου: κ. Άγγελος Ξηντάρης: 6981219194 (Πρόεδρος ΔΣ)
κ. Αριστείδης Βούλγαρης: 6977701070 (Αντιδήμαρχος)
Για την Κοινότητα του Έληους: κ. Σταματούλα Κουκορίνη-Φύβγα: 6983717851 (Αντιδήμαρχος)
Για την Κοινότητα της Γλώσσας: κ. Νικόλαος Βαφίνης : 6981219192 (Αντιδήμαρχος)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.