SOS εκπέμπουν οι κάτοικοι στη Μηλίνα- Σκουπίδια και αυτοκίνητα παραμένουν στη θάλασσα

Κάνουν λόγο για υγειονομικές βόμβες

Η Μηλίνα, το γνωστό ψαροχώρι του Νοτίου Πηλίου βρέθηκε στο επίκεντρο και των δύο καταστροφικών πλημμυρών, με πολλές ζημιές σε κατοικίες, επιχειρήσεις και υποδομές. Οι κάτοικοι της Μηλίνας έναν και πλέον μήνα μετά από την τελευταία πλημμύρα εξακολουθούν να μετρούν τις πληγές τους και εκπέμπουν SOS για ουσιαστική βοήθεια, ενώ κάνουν λόγο ακόμη και για εστίες μόλυνσης που υπάρχουν σε όλο το χωριό.

Κάτοικος της Μηλίνας επικοινώνησε με το magnesianews.gr και αναφέρθηκε στα σκουπίδια και τα αυτοκίνητα που παραμένουν ακόμη μέσα στη θάλασσα, χωρίς ακόμη όπως τονίζει, κανένα σχέδιο.

«Ζούμε σε μια κανονική χωματερή με κίνδυνο την υγεία μας αφού δεν  έχουν πάρει τα σκουπίδια τώρα και 2 μήνες:  στρώματα , έπιπλα καταστραμμένα και πολλά άλλα που αναγκαστικά έχει πετάξει ο κόσμος μετά από τις πλημμύρες.

Πως να ανοίξουν οι ταβέρνες, οπός το Λιμάνι π.χ. όταν δίπλα υπάρχουν σκουπίδια, γάτες που έχουν  γεννήσει στους καναπέδες και προσεχώς ποντίκια; Είμαστε σε απόγνωση, σας παρακαλούμε να δημοσιεύεται το θέμα αυτό για να ευαισθητοποιηθούν οι αρχές.

Τραγικό είναι και το θέμα τον αυτοκινήτων που μολύνουν μέρα με την ημέρα τον κόλπο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.