Συραγώ Σταθαράκου: «Πέντε μήνες μετά και χωριά στο Νότιο Πήλιο είναι στο μηδέν»

Ο Πλατανιάς κατά τη διάρκεια των πλημμυρών

Ευθεία επίθεση εξαπολύει σε ανακοίνωσή της η κ. Συραγώ Σταθαράκου, Δημοτική σύμβουλος Σηπιάδος με τον συνδυασμό «Δυναμικά Μπροστά» στη δημοτική αρχή, κατηγορώντας τη για αδιαφορία. Στην ανακοίνωσή της επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν χωριά που εδώ και πέντε μήνες είναι στο μηδέν, ενώ η δημοτική αρχή διαφημίζει έργα ευκολίας και προκαλεί με τη συμπεριφορά της.

Ειδικότερα, η κ. Σταθαράκου σημειώνει χαρακτηριστικά «Πόσο αδιάφορος  μπορεί να είναι ένας δήμαρχος και ένας αντιδήμαρχος.

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου είναι κατεστραμμένος από τις πλημμύρες, χωριά διαλυμένα χωρίς δρόμους, χωριά μέσα στη λάσπη, γέφυρες κατεστραμμένες, σπίτια επικίνδυνα που πρέπει να κατεδαφιστούν, αυτοκίνητα κατεστραμμένα και επικίνδυνα, εστίες μόλυνσης παντού.

Κάναμε αυτοψία με κλιμάκιο της περιφέρειας, ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος είχαν ενημερωθεί, έπρεπε να είναι παρόντες στα σοβαρά προβλήματα των χωριών αλλά δεν ήταν.

Ήταν παρόντες στην κατασκευή πεζοδρομίου σε ένα χωριό που δεν έπαθε τίποτα, που βγήκε αλώβητο από τον Daniel.

Ναι, χρειάζονται τα πεζοδρόμια και οι αναπλάσεις σε όλα  τα χωριά αλλά όχι να τα παρουσιάζουμε και ως σπουδαία έργα με αναρτήσεις σε όλα τα μέσα έντυπα και ηλεκτρονικά όταν υπάρχουν κατεστραμμένα χωριά, κατεστραμμένες επιχειρήσεις.

Χωριά σχεδόν πέντε μήνες μετά είναι στο μηδέν, χωριά που ζουν από τον τουρισμό.

Ντροπή.

Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος για να καλύψουν την πολιτική τους ανικανότητα διαφημίζουν έργα ευκολίας. Προκαλούν με τη συμπεριφορά τους.

Στα δύσκολα φαίνεται ο ικανός και όχι στο να κατασκευάζει μόνο πεζοδρόμια.

Είναι θέμα επιβίωσης.

Τι δεν καταλαβαίνουν»;;;

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.