Ζημιές από την κακοκαιρία στον υπό κατασκευή δρόμο Βελεστίνο – Βόλος

Βλάβες από ανωτέρα βία που οφείλονται στην χιονόπτωση και στις βροχοπτώσεις που ακολούθησαν, προκλήθηκαν στο έργο «Βελτίωση Οδικού Τμήματος Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος από Χ.Θ. 0+489 έως Χ.Θ. 3+489», που εκτελεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Για τις ζημιές που προκλήθηκαν ο ανάδοχος υπέβαλε στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας δήλωση στις 27 Ιανουαρίου, ενώ την 1η Φεβρουαρίου ακολούθησε υπηρεσιακή Αναφορά του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Δ.Τ.Ε. Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Με απόφαση της Υπηρεσίας που αναρτήθηκε σήμερα στη «Διαύγεια» συγκροτήθηκε επιτροπή που αποτελείται από δύο πολιτικούς μηχανικούς και έναν τοπογράφο μηχανικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας.
Έργο της επιτροπής είναι η επιτόπια εξέταση σε αντιπαράσταση με τον ανάδοχο του έργου και η σύνταξη πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών, που προκλήθηκαν στο έργο του θέματος, από τις χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν στις 9-11/01/2017 και τις μετέπειτα βροχοπτώσεις, σε εφαρμογή του άρθρου 58 παρ.5 του Ν.3669/2008, εντός 10 ημερών από την συγκρότησή της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.