Τσακίρης Τρυπάτο: Νέες εκρηκτικές γεύσεις Mayonnaise και Smokey Cheese!


Αθήνα, 7 Ιουνίου 2016 –
Η Τσακίρης καινοτομεί ακόμα μία φορά και ενισχύει γευστικά τη σειρά Τσακίρης Τρυπάτο, με δύο νέες εκρηκτικές γεύσεις που θα ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φίλους των chip πατάτας: Τσακίρης Τρυπάτο Mayonnaise και Τσακίρης Τρυπάτο Smokey Cheese!

Τσακίρης Τρυπάτο Mayonnaise:
Η μαγιονέζα, αγαπημένο συνοδευτικό των chips, ενώνεται με την πλούσια γεύση των Τσακίρης Τρυπάτο και προτείνει για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, ένα δυνατό και λαχταριστό συνδυασμό.

Τσακίρης Τρυπάτο Smokey Cheese:
Το χαρακτηριστικό άρωμα του καπνιστού τυριού, συνδυάζεται ιδανικά με τα τραγανά Τσακίρης Τρυπάτο chips προτείνοντας μια νέα, απολαυστική επιλογή!

Οι δύο νέες γεύσεις συμπληρώνουν τη σειρά Τσακίρης Τρυπάτο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015 και περιλαμβάνει τις κλασσικές πλέον γεύσεις Smokey BΒQ, Spicy Pizza και Αλάτι, προτάσεις που δημιουργήθηκαν από ιδέες καταναλωτών και λάνσαραν μια πρωτοποριακή πρόταση στην αγορά. Η δυνατή τους γεύση και η τραγανή υφή, μαζί με το χαρακτηριστικό Τρυπάτο σχήμα, συνδυάζουν την πρωτοτυπία, με 100% φυσικές πατάτες, κομμένες σε ένα πολύ παχύ φιλέτο chip, χαρίζοντας μοναδική απόλαυση.

Τα Τσακίρης Τρυπάτο είναι μοναδικά προϊόντα στην κατηγορία των chips και αποτελούν έμπρακτο παράδειγμα της δέσμευσης της Τσακίρης στην καινοτομία, με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις γευστικές απαιτήσεις των καταναλωτών και δείχνουν το δρόμο για τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς.

Join us on:
Facebook: facebook.com/TsakirisChipsOfficial
Instagram: instagram.com/tsakiris_chips
YouTube: https://www.youtube.com/user/TsakirisChipsChannel

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.