Δημήτρης Κουτσούκος: «Κακόβουλο ότι χάθηκαν μητρώο και ψηφοδέλτια»

Από το Ράδιο ΕΝΑ ενημερώθηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ για τις…απώλειες

Από το Ράδιο ΕΝΑ και τον Γιώργο Καρεκλίδη φαίνεται πως ενημερώθηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ. ΑΛ κ. Δημήτρης Κουτσούκος για το φερόμενο χαμένο μητρώο ψηφοφόρων και τα φερόμενα χαμένα ψηφοδέλτια των εσωκομματικών εκλογών, όπως δημοσιεύτηκε σήμερα στον τοπικό Τύπο. Ο κ. Κουτσούκος ανέφερε πως την πληροφορία αυτή την άκουγε σήμερα για πρώτη φορά και χαρακτήρισε τα γραφόμενα του δημοσιεύματος κακόβουλα.

 

«Εμείς χθες όπως οφείλαμε,  συνεδριάσαμε για να επικυρώσουμε το αποτέλεσμα. Το ίδιο βράδυ των εκλογών σύμφωνα με την εγκύκλιο,  τα πρακτικά των εκλογικών κέντρων στάλθηκαν  στην Επιτροπή Ελέγχου. Χθες ήρθαν τα χειρόγραφα, ήταν υπογεγραμμένα από την Εφορευτική Επιτροπή. Δεν κάναμε κανέναν έλεγχο, εφόσον ήταν ήδη ελεγμένα από την Εφορευτική. Εκεί ήταν και εκπρόσωποι και υποψήφιοι και οι πάντες, μέχρι τις 6 το πρωί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούκος, δίνοντας τη δική του απάντηση στο εάν χάθηκαν τα ψηφοδέλτια και το μητρώο των ψηφοφόρων.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως κανένας δεν έθεσε θέμα σε ότι αφορά στο αποτέλεσμα και δεν μπορούσε να κατανοήσει τον λόγο που γράφηκαν αυτά στον τύπο. Επεσήμανε πως δεν τίθεται θέμα διαδικασίας, πως το κόμμα είναι ενωμένο υπό τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά σε όλους.

«Δεν ξέρω τέτοιο πράγμα. Χθες βράδυ είχαμε τα πρακτικά όλα και βάλαμε από κάτω τις υπογραφές μας. Το μόνο που ξέρω είναι για τις διεργασίες για τη συγκρότηση και χθες το βράδυ υπήρχαν διαβουλεύσεις. Αυτό το ακούω τώρα. Αυτά είναι κακόβουλα. Δεν ωφελεί σε τίποτα. Ο καθένας ξέρει τις ψήφους, το πρακτικό υπάρχει.  Την άλλη μέρα έγραψαν και σειρά που εκλέχθηκαν στη Νομαρχιακή, αυτά πως τα ήξεραν», είπε ο κ. Κουτσούκος. Επεσήμανε δε, πως χθες ήταν στη Νομαρχιακή με την κ. Τσιώμου και τον κ. Τσιμπαμνάκο και δεν άκουσε τίποτα για το γραφόμενο περιστατικό.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.