Γ. Βασιλειάδης από τον Βόλο: «Η αβεβαιότητα οδηγεί την κυβέρνηση στην απόδραση το φθινόπωρο»

Για πολιτικό καύσωνα έκανε λόγο ο Ματθαίος Δραμητινός

Πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος κ. Γιώργος Βασιλειάδης από τον Βόλο τόνισε πως η αβεβαιότητα που έχει δημιουργηθεί είναι αυτή που οδηγεί την κυβέρνηση στην απόδραση το φθινόπωρο. Ο κ. Βασιλειάδης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο χειρισμού της ενεργειακής κρίσης, της ακρίβειας αλλά και των εθνικών ζητημάτων και ζήτησε από τους ψηφοφόρους και τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συσπειρωθούν στην πορεία για να αλλάξει ρότα η χώρα.

 

Ο Αν. Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ βρίσκεται σήμερα στον Βόλο, προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση γνωριμίας με τα νέα μέλη του κόμματος στην Μαγνησία, που εγγράφηκαν και συμμετείχαν στις εκλογές ανάδειξης προέδρου στις 15 Μαΐου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έκανε λόγο για την τρίτη φάση ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, με την πρώτη να γίνεται εντός της περιόδου της πανδημίας , τη δεύτερη στο Συνέδριο με τον εξαπλασιασμό των μελών, που η ενίσχυση αυτή έστειλε ηχηρό μήνυμα και τώρα διανύεται η Τρίτη φάση που το κόμμα συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Σύμφωνα με τον ίδιο θα είναι πυκνή η πολιτική πραγματικότητα για τους επόμενους 2-3 μήνες και ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για τις μάχες που πρέπει να δώσει. «Συνεχίζουμε τις καμπάνιες ακρίβειας. Δεν φταίει για την κατάσταση η κακή μας η μοίρα, ο πόλεμος, οι εξωγενείς παράγοντες. Φταίνε και αυτά αλλά η κατάσταση αυτή έχει πρόσημο και εξαρτάται από τις πολιτικές αποφάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης, επιρρίπτοντας ευθύνη στην Κυβέρνηση για το γεγονός ότι δε χρησιμοποίησε ευρωπαϊκά εργαλεία που υπήρχαν στη διάθεσή της για να κάνει κρατικές παρεμβάσεις.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην επιδοματική πολιτική, που ακολουθεί πλέον η κυβέρνηση λέγοντας πως «τα επιδόματα ήταν ένα κακό σπυρί επί ΣΥΡΙΖΑ και τώρα καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν με αυτά».

Ο κ. Βασιλειάδης μίλησε και για τα εθνικά θέματα κάνοντας λόγο για «ΙΧ πολιτική», που είναι βασισμένη στις αποφάσεις ενός μόνο ανθρώπου. «Αυτή η αβεβαιότητα οδηγεί στην απόδραση την κυβέρνηση το φθινόπωρο. Καλούμε τον κόσμο στην πορεία για να αλλάξει ρότα η χώρα», τόνισε ο Αν. Γραμματέας.

Μ. Δραμητινός: Έρχεται πολιτικός καύσωνας

Παρών στη συνέντευξη Τύπου ο Συντονιστής της Ν.Ε. κ. Ματθαίος Δραμητινός που έκανε λόγο για επερχόμενο πολιτικό καύσωνα. «Πηγαίνουμε σε πρόωρες εκλογές και θέλουμε και τα νέα μέλη μαζί μας. Υπάρχει ένας εκλογικός συναγερμός για το νικηφόρο αποτέλεσμα και προτάσσουμε τη θετική ατζέντα που είναι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και θέλουμε αυτές να τις διαχέουμε στην κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δραμητινός.

Ο Συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε κι εκείνος στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, που άφησε 30.000 νεκρούς, όπως ανέφερε, και απογύμνωσε τα Νοσοκομεία, για την κατακόρυφη αύξηση της τιμής τη βενζίνης, για τον πληθωρισμό.

«Αυτοί είναι οι λόγοι που ο κόσμος αγανάκτησε. Όσο κάθεται αυτή η κυβέρνηση κάνει ζημιά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δραμητινός.

Σε σχέση με τη βραδινή συνάντηση της Νομαρχιακής Επιτροπής με τα νέα μέλη, ο ίδιος σημείωσε πως θα είναι μια χαλαρή βραδιά, με πολιτικές όμως συζητήσεις και ανοιχτά «αφτιά» από όλα τα στελέχη για επισημάνσεις και παρατηρήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.