Μαγνησία: Συνεχίζεται η ομίχλη, μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Πιθανότητα βροχών μικρής διάρκειας σήμερα. Αναμένονται βροχές από το βράδυ της Κυριακής

Αναμένεται μια καλή σχετικά θερμοκρασιακά εβδομάδα μέχρι και την Πέμπτη, ενώ από το βράδυ της Κυριακής αναμένονται βροχές που θα συνεχίσουν μέχρι την έναρξη της επόμενης μέρας, σύμφωνα με τον κ. Θεοφάνη Τακούδη, Μετεωρολόγο του «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης».
Αναλυτικά, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Ράδιο Ένα, μέχρι σήμερα Τετάρτη θα συνεχίσει να παρατηρείται το φαινόμενο της ομίχλης στον Βόλο τις πρώτες πρωινές ώρες, με τις θερμοκρασίες όμως να παραμένουν στα ίδια επίπεδα. Οι ελάχιστες θερμοκρασίες στην πόλη θα κυμαίνονται από τους 13 έως τους 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι μέγιστες από τους 21 έως τους 22 βαθμούς Κελσίου. Στα ορεινά της Μαγνησίας από χθες το βράδυ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένονται συννεφιές, ενώ υπάρχει πιθανότητα βροχών μικρής διάρκειας.
Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στροφή των ανέμων σε βόρειους, με τον καιρό να είναι αίθριος, ενώ θα υπάρξει και σχετική μείωση της θερμοκρασίας η οποία θα κυμαίνεται από τους 9 έως τους 17 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή οι βοριάδες αλλάζουν και γίνονται ανατολικοί, νοτιοανατολικοί με την εμφάνιση βροχών στη Μαγνησία κατά τις βραδινές ώρες. Έτσι θα είναι και η έναρξη της επόμενης εβδομάδας, χωρίς έντονη πτώση του θερμομέτρου, αλλά με την ύπαρξη φθινοπωρινών θερμοκρασιών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.