Πως θα κινηθεί ο καιρός στη Μαγνησία μέχρι τα μέσα Μαΐου

Άστατος, με βροχές, πιθανόν στη συνέχεια να υπάρξει απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας…

Βροχερός θα είναι σήμερα Τετάρτη ο καιρός σε όλη τη Θεσσαλία και την Μαγνησία, ενώ σχεδόν όλη την εβδομάδα η θερμοκρασία θα διατηρηθεί κάτω από τους 20 °C, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θεοφάνη Τακούδη. Ο μετεωρολόγος εκτίμησε ότι μέχρι τα μέσα Μαΐου, ο καιρός θα χαρακτηρίζεται με αρκετές βροχές και στατιστικά είναι πιθανόν στη συνέχεια να υπάρξει απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας.
Ο κ. Τακούδης μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, και είπε ότι σήμερα Τετάρτη έχουμε την περισσότερη βροχή και η ελάχιστη θερμοκρασία θα κυμανθεί σους 12-14 °C.
Αύριο Πέμπτη θα υπάρχουν κατά τόποι νεφώσεις, λίγες τοπικές βροχές, περισσότερες στις ορεινές περιοχές, ενώ από το απόγευμα ο καιρός βελτιώνεται. Λόγω των Βορείων ανέμων η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα είναι 15-16 °C κι η ελάχιστη περίπου 12 °C.
Την Παρασκευή, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, οι άνεμοι θα είναι Νότιοι, η θερμοκρασία θα ανέβει 17-18 °C, ενώ το Σάββατο ο καιρός θα είναι καλύτερος με ηλιοφάνεια και θερμοκρασία 19-20 °C.
Την Κυριακή, τέλος, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες τοπικές συννεφιές και η θερμοκρασία, λόγω του βόρειου ρεύματος θα πέσει λίγο και η μέγιστη θα είναι 18-19 °C.
Από τα στοιχεία που υπάρχουν, ο μετεωρολόγος ανέφερε ότι μέχρι τα μέσα Μαΐου, ο καιρός θα χαρακτηρίζεται με αρκετές βροχές και στατιστικά είναι πιθανόν στη συνέχεια να υπάρξει απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας μετά τα μέσα του μήνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.