Στο σκοτάδι οι έρευνες για τον δράστη ληστείας σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Αλμυρό

Φορούσε κουκούλα και με την απειλή πιστολιού απέσπασε 1500 €

Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του θρασύτατου ληστή πρακτορείου ΟΠΑΠ στον Αλμυρό, που μάλιστα έκανε τη ληστεία, μπροστά σε παίκτες και στην υπάλληλο του καταστήματος.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο άνδρας μιλούσε σπαστά ελληνικά, φορούσε ολοπρόσωπη κουκούλα και ένα πιστόλι, το πιθανότερο ψεύτικο (ρέπλικα), κατάφερε να πάρει τις εισπράξεις του ταμείου και απομακρύνθηκε πεζός και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν είχε παρακάτω σταθμευμένο αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα για να απομακρυνθεί από το σημείο.
Η ληστεία έγινε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, ενώ στο πρακτορείο βρισκόταν 3-4 παίκτες και μια κοπέλα υπάλληλος. Ο άγνωστος μπήκε στο πρακτορείο και δείχνοντας το πιστόλι που κρατούσε, ζήτησε με σπαστά ελληνικά τα χρήματα.
Οι παίκτες και η κοπέλα, όπως ήταν φυσικό τρομοκρατήθηκαν, στη θέα του όπλου, καθώς δεν γνώριζαν αν ήταν πραγματικό ή αεροβόλο, δεν πρόβαλαν αντίσταση, ο δράστης κατευθύνθηκε στο ταμείο πήρε τις εισπράξεις (περίπου 1500 €) και έσπευσε να εξαφανιστεί – σύμφωνα με μαρτυρίες – πεζός.
Για την ληστεία ενημερώθηκε η Αστυνομία, οι έρευνες ξεκίνησαν άμεσα, ενημερώθηκαν επίσης οι αστυνομικές υπηρεσίες στις δύο κατευθύνσεις της εθνικής οδού, αλλά παρά την κινητοποίηση , ο ληστής δεν εντοπίστηκε.
Η Αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της ληστείας με καταθέσεις και εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού, τόσο από τις κάμερες του πρακτορείου, όσο και γειτονικών καταστημάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.