ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: «Ψηφίζουμε αύριο για Πρόεδρο»

Υπήρξε προβληματισμός δήλωσε στο Ράδιο Ένα η συντονίστρια Βανέσσα Κατσαρδή

Ανακοίνωση- κάλεσμα σε φίλους και μέλη του κόμματος εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας προκειμένου να προσέλθουν στις κάλπες αύριο 17 Σεπτεμβρίου και με την ψήφο τους να καθορίσουν το παρόν και το μέλλον τους, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Υπήρξε προβληματισμός για το τι έπρεπε να κάνουμε ως ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε αυτές τις συνθήκες, αλλά τελικά επικράτησε η άποψη ότι δεν μπορεί η αντιπολίτευση να παραμένει χωρίς πρόεδρο, για να ασκεί τα καθήκοντά της, όπως δήλωσε στο Ράδιο Ένα και τον Ηλία Κουτσερή, η συντονίστρια της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, Βανέσσα Κατσαρδή.
«Οι φονικές πλημμύρες που αποκάλυψαν, για ακόμη μια φορά, την ανικανότητα των κυρίων Μητσοτάκη, Αγοραστού και Μπέου, πρόκειται να προκαλέσουν πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομική και κοινωνική ζωή του Βόλου και της Θεσσαλίας. Η επικοινωνιακή διαχείριση της ΝΔ σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι η πρόσκαιρη διάσωση μιας αποτυχημένης, νεοφιλελεύθερης πολιτικής. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να προστατεύσει την κοινωνία και την οικονομία», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
Τα εκλογικά κέντρα
Τα εκλογικά κέντρα στα οποία τα μέλη του κόμματος στη Μαγνησία μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα βρίσκονται στις παρακάτω διευθύνσεις.
Διευκρινίζεται πως τα εκλογικά κέντρα θα είναι ανοιχτά από τις 8.00 μέχει τις 20.00, ενώ μπορούν να πάρουν μέρος στην διαδικασία και όσοι και όσες γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. λίγο πριν ψηφίσουν συμπληρώνοντας το σχετικό απογραφικό δελτίο.
ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Βασ. Κωνσταντίνου 96
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδοχείο Κυψέλη,παραλία Βόλου, Αγ. Νικολάου 1, Πρόυσσης 36 και Λεωφόρος Ειρήνης, Νέα Ιωνία, Παλαιό Δημαρχείο Αγριάς, Πρώην Δημαρχείο Νέας Αγχιάλου
ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ – ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ: Πέτρινο Αγία Κυριακή Ζαγορά
ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ: Κτίριο ΚΕΓΕ Αργαλαστής
ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: Δημαρχείο Ρ. Φεραίου
ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ: Γυμνάσιο Σκιάθου, Πααπδιαμάντη
ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: Δημοτικό Κατάστημα Ξενία

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.