Θ. Τακούδης: «Στους 39°C ο υδράργυρος Σαββατοκύριακο και μέσα στον Βόλο»

«Κόκκινο» θα αγγίξει τις επόμενες ημέρες

«Κόκκινο» θα αγγίξει ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται να δούμε από τις υψηλότερες θερμοκρασίες, καθώς όπως επεσήμανε ο κ. Θεοφάνης Τακούδης μετεωρολόγος, μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή, θα δούμε ακόμη και 39 βαθμούς μέσα στον Βόλο!
Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Τακούδης, σήμερα Σάββατο και την Κυριακή οι θερμοκρασίες θα είναι αυξημένες και θα πλησιάσουν τους 38 -39 ακόμη και μέσα στον Βόλο, που με την υψηλή υγρασία θα υπάρχει υψηλότερη αίσθηση, παρόμοια με αυτή που θα έχει η ηπειρωτική Θεσσαλία, όπως είπε ο κ. Τακούδης, μιας και στα αστικά κέντρα της Θεσσαλίας ο υδράργυρός θα δείξει τους 40-41 βαθμούς.
Τη Δευτέρα υπάρχει μια μικρή ανάκαμψη του καιρού με μια μικρή στροφή και σε βόριους ανέμους και πιθανών να σημειωθούν κάποιες τοπικές μπόρες σε αρκετές περιοχές και της κεντροδυτικής Μακεδονίας αλλά και στη Θεσσαλία, πιθανών και στη Μαγνησία το μεσημέρι, ενώ θα υπάρξει και μία υποχώρηση της θερμοκρασίας κατά 2-3 βαθμούς, με αυτή να κυμαίνεται στους 33-34 βαθμούς Κελσίου.
Στο δεύτερο μισό της επόμενης εβδομάδας εκτιμάται ότι ακόμη και μέσα στον Βόλο οι θερμοκρασίες θα είναι γύρω στους 38 -39 βαθμούς, ενώ όπως κατέληξε ο κ. Τακούδης ο καιρός θα κυλήσει με υψηλές θερμοκρασίες έως τις 2 Αυγούστου κι έπειτα θα υπάρξει μεταστροφή με δροσιές και πιθανές βροχές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.