Marca: «Φεύγει ο Μιράντα από τη Χετάφε για Σεκούντα Ντιβιζιόν ή Super League»

Ενώ η Νίκη Βόλου ήθελε να διατηρήσει στις τάξεις της τον παίκτη

Δεν θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της Χετάφε ο Χοσέτε Μιράντα, με την ισπανική εφημερίδα Marca ν’ αναφέρει σε άρθρο της για τον παίκτη ότι ή θα παραμείνει στην Ισπανία αλλά για ομάδα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας (Segunda Division) ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό ωστόσο ομάδα της Super League και όχι για τη Νίκη Βόλου!

Ο Μιράντα που την τελευταία αγωνιστική περίοδο είχε καλές εμφανίσεις με τη Νίκη Βόλου στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός, καθώς και με την Ισημερινή Γουινέα στο Κόπα Άφρικα, αποτελεί ακόμη μεταγραφικό στόχο της Νίκης Βόλου, που φέρεται να θέλει να εντάξει και τον συμπατριώτη του και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου Όσκαρ Σιαφά στις τάξεις της. Ωστόσο η Μarca αναφέρει ότι προτεραιότητα του Μιράντα είναι να μείνει στην Ισπανία έστω και σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας, ενώ το ενδιαφέρον από ομάδα της Super League κάνει το έργο της Νίκης Βόλου ακόμη πιο δύσκολο…

«Χετάφε και Χοσέτε Μιράντα θα χωρίσουν τους δρόμους τους αυτό το καλοκαίρι. Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα δίνει προτεραιότητα στο να βρεθεί στην Ισπανία, παρά το γεγονός ότι δεν αποκλείει να ξαναφύγει στο εξωτερικό» αναφέρει το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.