«Οι πολιτικοί μας δεν ξέρουν να κάνουν τον σταυρό τους…»

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας (3ος Α) και η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της ΕΕ, Κορίνα Κρέτσου παρίστανται στην τελετή παράδοσης της σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός - Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι), την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017. στην κοιλάδα των Τεμπών. Στην τελετή παρέστη η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της ΕΕ, Κορίνα Κρέτσου και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Την Επίτροπο κ. Κορίνα Κρέτσου συγχαίρει ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Μουρτζανός με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook τονίζοντας πως «ήξερε πότε και πώς να κάνει το σημείο του Σταυρού!!!», ενώ για τους πολιτικούς μας σημειώνει πως «δεν ξέρουν να κάνουν τον σταυρό τους…»

Δείτε τι έγραψε

«Η φώτο είναι από τον σημερινό αγιασμό που τελέστηκε στα Τέμπη…ένα έργο τεράστιο, ας ευχηθούμε και σωτήριο -μακάρι να μην θρηνήσουμε άλλες ψυχές!

Ανεβάζω αυτή τη φώτο θέλοντας να σας πώ κάτι για την κυρία με το κίτρινο σακάκι! Είναι η κοινοτική επίτροπος κ. Κορίνα Κρέτσου, υπεύθυνη περιφερειακής πολιτικής και ανάπτυξης της Ευρωπακής Ένωσης, εκ Ρουμανίας-σ” ένα σημείο μόνο θα σταθώ: ήξερε πότε και πώς να κάνει το σημείο του Σταυρού!!!

Πραγματικά συγκινήθηκα… δυστυχώς οι δικοί μας πολιτικοί όχι μόνο δεν ξέρουν να κάνουν τον σταυρό τους, αλλά κυρίως ακόμη και όσοι επιχειρούν να προσποιηθούν ότι είναι θρήσκοι, αποτυγχάνουν παντελώς!

Η Ελλάδα μας γι” αυτό δεν πάει μπροστά: όχι λόγω της οικονομικής κρίσεως αλλά ελέω ανθρώπων, μή Χριστιανών, που το μόνο που κοιτάνε είναι η καλοπέραση τους…&ας πεινάει ο λαός!

Ήταν αρκετοί σήμερα παρόντες…Εύγε στην Επίτροπο, που οι γονείς της, την δίδαξαν την πραγματική ΑΛΗΘΕΙΑ!»

Πηγή: larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.