Βανδαλισμοί στην πλατεία του Μουζακίου

Σε βανδαλισμούς που έγιναν στην πλατεία του Μουζακίου αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

«Θύμα βανδάλων έπεσαν για πολλοστή φορά η κεντρική πλατεία του Μουζακίου και η νέα παιδική χαρά όπου μανιασμένοι νεαροί κατέστρεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους μ’ αποτέλεσμα να διαλύσουν παγκάκια, φώτα, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, όργανα παιδικής χαράς κλπ.

Οι καταστροφές είναι ιδιαίτερα μεγάλες και εντοπίζονται κυρίως στην αποξήλωση παγκακίων, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, φωτιστικά, καταστροφές οργάνων κλπ

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοιου είδους καταστροφές, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.Το χώρο της πλατείας και την παιδική χαρά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός μαζί με τον πρόεδρο του Μουζακίου κ. Πούπη και διαπίστωσαν πως οι νεαροί χρησιμοποίησαν τα άδεια μπουκάλια από τον κάδο ανακύκλωσης γυαλιών που υπάρχει στην πλατεία προκειμένου να σπάσουν τα φωτιστικά σώματα, ενώ στην παιδική χαρά κατέστρεψαν όργανα, τη βρύση και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις..

Μετά απ’ όλα αυτά ο Δήμος Μουζακίου ενημέρωσε το Α.Τ. Μουζακίου και ζήτησε για πολλοστή φορά να εντείνει τις προσπάθειές του, ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους φαινόμενα που είναι πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό στο Μουζάκι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.