Συμβαίνουν στην πόλη του Παλέρμο, αλλά ευτυχώς όχι στο Βόλο

Πριν λίγες ημέρες, στη πόλη του Παλέρμο, πραγματοποιήθηκε συνέδριο των δημάρχων όλης της χώρας για τα προβλήματα τους. Πήγαν υπουργοί, γραμματείς, βουλευτές, δήμαρχοι και μεταξύ αυτών βέβαια και ο δήμαρχος της πόλης. Μαζί του ήταν και το επονομαζόμενο στην πόλη «φαλακρό αγόρι», σύμβουλος του, που οι κάτοικοι ψάχνουν ακόμη ποια είναι τα θέματα που τον συμβουλεύει.
Μαζί με το «φαλακρό αγόρι», σε μια γωνιά της αίθουσας του συνεδρίου ήταν συγκεντρωμένοι κάμποσοι, γνωστοί στην πιάτσα του Παλέρμο, οι οποίοι κάτι σιγοψιθύριζαν μεταξύ τους και κοιτούσαν επίμονα τον σύμβουλο τον δημάρχου, σαν να περίμεναν κάποιο σύνθημα του. Ήξεραν ότι περίμεναν ένα γνωστό τους πρόσωπο, τον Περιφερειάρχη, και σύμφωνα με την εντολή που είχαν λάβει, μόλις έμπαινε στην αίθουσα, θα τον γιουχάριζαν και θα δημιουργούσαν θερμό επεισόδιο σε βάρος του, ώστε οι κάμερες των τηλεοράσεων να αποθανατίσουν την σκηνή και να την μετέδιδαν σ’ όλη τη χώρα.
Ο Περιφερειάρχης, τον τελευταίο καιρό, είχε γίνει στόχος του δημάρχου του Παλέρμο, ο οποίος ήθελε να τον γελοιοποιήσει και να τον υποβαθμίσει στα μάτια του κόσμου, διότι τόλμησε να μην υπακούει στις εντολές του.
Το σχέδιο του δημάρχου όμως δεν υλοποιήθηκε, διότι ο Περιφερειάρχης μάλλον είχε πληροφορηθεί ότι του είχαν στημένο επεισόδιο και δεν πάτησε το πόδι του στο συνέδριο, ενώ τον περίμεναν οι δήμαρχοι όλης της χώρας και μάλιστα αναρωτιόντουσαν προς τι η απουσία του.
Σ’ αυτή την πόλη του Παλέρμο, που ευτυχώς δεν έχει καμία σχέση με την πόλη μας, συχνά δημιουργούνται τέτοια επεισόδια. Εμάς όμως τι μας νοιάζει; Εμείς οι Βολιώτες ζούμε σ’ ένα κόσμο, αγγελικά πλασμένο. Δεν συμφωνείτε;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.