Ελεύθερος με όρους για σωματικές βλάβες στον θετό πατέρα του…

Ο 28χρονος απολογήθηκε χθες στον ανακριτή, ενώ στη ΜΕΘ παραμένει ο 68χρονος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 28χρονος, με καταγωγή από την Ουκρανία, ο οποίος κατηγορείται ότι τραυμάτισε σοβαρά τον 68χρονο σύντροφο της μητέρας του στη Πάλτση Νοτίου Πηλίου, αφότου τον απέλυσε από την ταβέρνα του, όπου εργαζόταν.
Χθες ο νεαρός απολογήθηκε στον ανακριτή, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας τον άφησε ελεύθερο μέχρι να γίνει η δίκη του, με περιοριστικούς όρους την καταβολή εγγύησης ύψους 10.000 €, απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα, αλλά την παρουσία του, δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος στην απολογία του, υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον 68χρονο, αλλά επιχείρησε να μπει στο σπίτι για να πάρει τα πράγματα του ίδιου και της συντρόφου του και έσπρωξε την πόρτα, πίσω από την οποία, βρισκόταν ο σύντροφος της μητέρας του. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι πρόκειται για βαριά σκοπούμενη βλάβη σε βαθμό κακουργήματος.
Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, όντας διασωληνωμένος, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, με κατάγματα στα πλευρά και αρκετά παθολογικά προβλήματα. Το επεισόδιο έγινε την Κυριακή στην Πάλτση, όταν ο 68χρονος σύντροφος της μητέρας του, τον απέλυσε από την ταβέρνα, διότι είχαν συχνές κόντρες μεταξύ τους …

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.