Το Euronews στα χνάρια… του Μπόρις Τζόνσον στο Νότιο Πήλιο (βίντεο)

Η...θεϊκή ατάκα της κας Νικολέττας για τα μαλλιά του: Αν ήσουν γυναίκα, θα ήσουν σαν Μπάρμπι!

Με χιουμοριστικό τρόπο περιέγραψε την πρώτη της επαφή με τον Μπόρις Τζόνσον, σημερινό πρωθυπουργό της Μ.Βρετανίας ελληνίδα ταβερνιάρισσα, μιλώντας χθες στο τηλεοπτικό δίκτυο Euronews. «Του είπα για τα μαλλιά του, που είναι λίγο μακριά και αρκετά ακατάστατα. Γέλασε. Του είπα: ‘Αν ήσουν κορίτσι, θα ήσουν πολύ όμορφη κούκλα, θα έμοιαζες με Μπάρμπι», δήλωσε στο Euronews η κα Νικολέττα Κουτλάγκα, ιδιοκτήτρια της ταβέρνας “Καλόγερος” στην κεντρική πλατεία της Αργαλαστής, αναφερόμενη στο διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Ο Τζόνσον έχει σπίτι στην περιοχή του Χόρτου και συνηθίζει να κάνει τις διακοπές του εκεί. Το είχε χτίσει ο πατέρας του στις αρχές του 2000 και από τότε η οικογένειά του επισκέπτεται συχνά το Πήλιο. Το Euronews έκανε οδοιπορικό στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου, με αφορμή την εκλογή του Μπόρις Τζόνσον στην πρωθυπουργία της Μ.Βρετανίας και θα μεταδώσει ρεπορτάζ για τις σχέσεις του με την περιοχή μιλώντας με ανθρώπους που τον έχουν συναντήσει.
Σύμφωνα με τους ντόπιους, η ταβέρνα της κυρίας Νικολέττας βρίσκεται σε ένα από τα αγαπημένα σημεία του Βρετανού Πρωθυπουργού, ο οποίος λατρεύει την ελληνική κουζίνα.

Το συνεργεία του Euronews με τον δημοσιογράφο Απόστολο Στάικο και τον οπερατέρ Γιάννη Δήμα, επισκέφθηκαν το Χόρτο, την Αργαλαστή και τον Λαύκο όπου μίλησαν με Έλληνες και Βρετανούς σχετικά με την παρουσία του Τζόνσον στην περιοχή, αλλά και για το Brexit. Το ρεπορτάζ θα μεταδοθεί τη Δευτέρα στο Αγγλικό κανάλι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.