Το «στολίδι» του Βόλου στη φιλοξενία

Luaz Suites by ARCO Studio Volos

Στο τέλος του Μαΐου, ένα μικρό στολίδι άνοιξε στον Βόλο στον χώρο του hospitality, στη συμβολή Γαζή με Περραιβού, στον Άγιο Κωνσταντίνο. Δραστηριοποιείται στη βραχυχρόνια μίσθωση με πέντε luxury σουίτες μικρές και μεγάλες, με θέσεις στάθμευσης και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και τη λιτή πολυτέλεια που αρμόζει στο αστικό κατάλυμα που είναι.

 Και το όνομα αυτού… Luaz Suites!

Η ιδιοκτήτρια Νίκη Χατζηκυριάκου ήθελε ένα σύγχρονο, βιοκλιματικό και ξεχωριστό κτίριο και έθεσε εξ αρχής υψηλά standards στο ARCO (Architecture & Construction) StudioVolos, που ανέλαβε τη μελέτη και τη κατασκευή του project.

Η δημιουργική ομάδα του Μιχάλη Χατζηκυριάκου, πολιτικού μηχανικού, του Αντώνη Ντόβα, αρχιτέκτονα μηχανικού και της Εύας Χατζηκυριάκου, αρχιτέκτονα μηχανικού, βάλθηκαν να ξεπεράσουν αυτές τις προσδοκίες…

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι πράγματι εντυπωσιακό. Η αρχιτεκτονική σύλληψη και εκτέλεση κάνει το κτίριο μοναδικό, λιτό και αέρινο, μέσα και έξω. Το Luaz Suites γίνεται ένα νέο τοπόσημο στη πόλη, με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική του, τον ενεργειακό σχεδιασμό, τη κάθε κομψή λεπτομέρεια στο εσωτερικό του, που επιμελήθηκε η ίδια η ιδιοκτήτρια.

Το Luaz Suites με τις προσεγμένες εγκαταστάσεις του, τους πλήρως εξοπλισμένους χώρους, αλλά και τη τοποθεσία του καταλύματος, αναβαθμίζουν την εμπειρία της φιλοξενίας στη πόλη του Βόλου.

Το ARCO StudioVolos, ένα αρχιτεκτονικό γραφείο με όραμα, δημιουργικότητα και εμπειρία στο σχεδιασμό και την εκτέλεση απαιτητικών έργων, περιμένει ανυπόμονα και τη νέα επένδυση του Luaz suites, που έρχεται σύντομα…

 

Δείτε φωτογραφίες

 

 

ΜΙΧAΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙAΚΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΟΒΑΣ, ΕΥΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μαγνήτων 157, Βόλος • τ.24210 41508

[email protected]

Instagram: arcostudio.volos

 

 

Πηγή: Περιοδικό Home Deco

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.