Βολιώτης δηλώνει παθιασμένος και εμμονικός με τις μοτοσικλέτες-«Θα σταματήσω τις «ξερογκαζιές»

Κάθισε για δεύτερη φορά στο εδώλιο

Δεύτερη φορά κάθισε στο εδώλιο για διατάραξη κοινής ησυχίας ένας 36χρονος, ο οποίος δήλωσε παθιασμένος και εμμονικός με τις μοτοσικλέτες και στις 3 τα ξημερώματα αναστάτωσε περιοχή της Ν. Αγχιάλου με τον θόρυβο από την εξάτμιση της μοτοσικλέτας του. Μήνες πιο πριν ο κατηγορούμενος επισκεύαζε το δίκυκλο τα ξημερώματα και από τον θόρυβο είχε ξεσηκώνει τη μισή Ν. Αγχίαλο…

Ο «μηχανόβιος» καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 ημερών από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Ο 36χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά οι γιατροί έχουν αποφανθεί ότι δεν χρίζει νοσηλείας, συνελήφθη χθες τα ξημερώματα, μετά από καταγγελία κατοίκων, διότι βγήκε βόλτα με το δίκυκλο, στην περιοχή μεταξύ Ν. Αγχιάλου και Δημητριάς προκαλώντας ηχορύπανση.

Στο Δικαστήριο κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, η μητέρα του κατηγορούμενου, η οποία είπε ότι ενώ βρισκόταν στο σπίτι στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα με τον γιο της χτύπησε το κουδούνι η Αστυνομία και τους ζήτησε να κάνουν ησυχία, γιατί γινόταν παράπονα ότι έκαναν φασαρία σε ώρα κοινής ησυχίας.

«Τότε, ο γιος μου ρώτησε τον αστυνομικό αν θα μπορούσε να βγει μια βόλτα χωρίς θόρυβο με τη μηχανή του και εκείνος του είπε ότι μπορεί να το κάνει έξω από την κωμόπολη για να μην ενοχλεί τον κόσμο που κοιμάται», ανέφερε η ηλικιωμένη.

Η ίδια είπε ότι του είπε να μην πάει, αλλά εκείνος επέμενε να βγει μια βόλτα, γιατί όλη τη μέρα δεν είχε πάει κάπου.

Η μάρτυρας παραδέχτηκε ότι ο γιος της είχε συλληφθεί στις 7 Απριλίου για διατάραξη κοινής ησυχίας, λόγω θορύβου που προκαλούσε με μηχανή του τα ξημερώματα στο σπίτι τους και τόνισε ότι ο γιος της δεν είναι κακό παιδί, απλά έχει ψύχωση με τις μοτοσικλέτες.

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι έχει εμμονή με τις μοτοσικλέτες, αλλά τηρεί τον ΚΟΚ, φοράει κράνος και δεν τρέχει, παραδέχτηκε ότι έκανε βλακεία, ζήτησε την επιείκεια του Δικαστηρίου και είπε ότι δεν θα ξανασυμβεί.

Η εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου, τον προειδοποίησε να μην βγει ξανά βόλτα σε ώρες κοινής ησυχίας, ενώ ζήτησε από τον ίδιο και τη μητέρα του να κάνουν κάτι με τον θόρυβο που προέρχεται από τη μηχανή.

Το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 30 ημερών με 12 μήνες αναστολή με τον κατηγορούμενο να διαβεβαιώνει ότι θα σταματήσει τις «ξερογκαζιές», ώστε να μην κάνει θόρυβο η μηχανή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.