Βολιώτης κατέβασε το παντελόνι της μητέρας του!

Ενώ κοιμόταν τραβούσε την ηλικιωμένη να τη βγάλει έξω από το σπίτι…

Μεθάει, δεν ξέρει τι κάνει και ξεσπάει κατά της ηλικιωμένης μητέρας με την οποία μένει μαζί ένας 44χρονος Βολιώτης. Η γυναίκα δεν άντεξε κάλεσε την Αστυνομία και ο κατηγορούμενος «εισέπραξε» φυλάκιση 14 μηνών, από την οποία θα εκτίσει 60 ημέρες, ενώ θύμωσε όταν άκουσε την απόφαση του Δικαστηρίου…
Όλα έγιναν ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο άνδρας αφού τα… ήπιε επέστρεψε στο σπίτι και μεθυσμένος όπως ήταν, πήγε στο δωμάτιο που κοιμόταν η 79χρονη μητέρα του και την τραβούσε να βγει από το σπίτι! Η ηλικιωμένη αντιστεκόταν και κάποια στιγμή ο 44χρονος της κατέβασε το παντελόνι που φορούσε!
Μη έχοντας άλλη επιλογή, η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία και ο γιός της συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
«Φοβάμαι, όταν πίνει τα ίδια κάνει και δεν θέλω να μείνω μαζί του» ήταν η κραυγή της απελπισμένης γυναίκας στο Δικαστήριο.
Ο 44χρονος κατηγορούνταν για ενδoοικογενειακή βία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και στην απολογία του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος, υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει…
Το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών, από την οποία θα εκτίσει ποινή 60 ημερών, που μόλις ο κατηγορούμενος άκουσε θύμωσε, διότι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.