Βόλος: Κλοπές σε έξι καταστήματα!

Καταδικάστηκαν δύο άτομα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Ακριβά πλήρωσαν τις πέντε κλοπές που έκαναν σε έξι καταστήματα, δύο άτομα που ήδη εκτίουν ποινές στη φυλακή, καθώς καταδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση τρία έτη ο καθένας με αναστολή και χρηματική ποινή , που αν δεν πληρώσουν θα εκτίσουν φυλάκιση 60 ακόμη ημερών.
Ο λόγος για έναν 40χρονο και έναν 19χρονο, σεσημασμένους, που κρίθηκαν ένοχοι για κλοπή από κοινού και κατ’ εξακολούθηση. Οι δύο κατηγορούμενοι έγιναν μεταγωγή από τις φυλακές, για να βρεθούν στο Δικαστήριο και στην απολογία τους αρνήθηκαν ότι ήταν οι δύο δράστες των κλοπών.
Σύμφωνα με τον κατηγορητήριο, οι δύο δράστες από το βράδυ τις 18 μέχρι το πρωί στις 19 Απριλίου 2019, έσπασαν με λοστό την κλειδαριά πόρτας ισογείου καταστήματος υπολογιστών και έκλεψαν υπολογιστές και άλλα είδη αξίας 5.600 €.
Στη συνέχεια έσπασαν τη γυάλινη πόρτα και μπήκαν σε κατάστημα τροφίμων απ’ όπου έκλεψαν ένα λάπτοπ και καλλυντικά αξίας 500 € και μετρητά 100 €.
Ακολούθως μπήκαν σε εμπορικό κατάστημα αφού έσπασαν τη γυάλινη είσοδο και έκλεψαν έναν Η/Υ, ένα λάπτοπ, καθώς και 60 παντελόνια στο ίδιο νούμερο, αξίας 1500 €, ενώ προκάλεσαν ζημιές 500 €. Σειρά είχε ένα κατάστημα αθλητικών ειδών στο οποίο μπήκαν αφού παραβίασαν την κλειδαριά έκλεψαν 20 € από την ταμειακή μηχανή και προκάλεσαν ζημιές 50 €, όπως έκαναν και σε γειτονικό κατάστημα συσκευασιών. Τέλος, από αρτοποιείο έκλεψαν απροσδιόριστο χρηματικό ποσό. Οι δύο κατηγορούμενοι δεν άσκησαν έφεση μετά την ανακοίνωση της ποινής τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.