Βόλος: Τον παρέσυρε με το τζιπ στην Λαρίσης και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο

Με κατάγματα νοσηλεύεται 20χρονος

Με κατάγματα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου από χθες το πρωί, ένας 20χρονος δικυκλιστής που έπεσε θύμα τροχαίου, με τον οδηγό ενός τζιπ να εγκαταλείπει το σημείο και παρόλο που ταυτοποιήθηκε και αναζητήθηκε, δεν εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου.
Ο νεαρός, εντοπίστηκε στις 5.30 χθες το πρωί αιμόφυρτος στην άσφαλτο από επαγγελματία που πήγαινε στην επιχείρησή του, ενημέρωσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας συμπολίτης, είχε κατεύθυνση με το δίκυκλό του προς τον Βόλο και σε αναστροφή που επιχείρησε σε σημείο της οδού Λαρίσης, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οποίος ωστόσο δεν σταμάτησε, ενώ ο τραυματίας έμεινε στο οδόστρωμα μέχρι τον εντοπισμό του.
Ο οδηγός του τζιπ που παρέσυρε τον νεαρό ταυτοποιήθηκε και αναζητήθηκε από την Τροχαία, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, αλλά δεν εντοπίστηκε και είναι πιθανόν να παρουσιαστεί στην Αστυνομία αφού παρέλθει το αυτόφωρο, ώστε να παραπεμφθεί σε ρητή δικάσιμο.
Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι τροχαία ατυχήματα με εγκατάλειψη τραυματιών γίνονται σχεδόν κάθε εβδομάδα, ωστόσο ελάχιστοι είναι οι οδηγοί που εντοπίζονται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.