Κατέθεσαν οι μάρτυρες της πλευράς Απ. Καλογιάννη

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας πέρασαν σήμερα το μεσημέρι οι μάρτυρες που υποδείχθηκαν από την πλευρά του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη μετά την κατάθεση αγωγής σε βάρος του από την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου.

Έγγραφες καταθέσεις στο Ειρηνοδικείο Λάρισας υπέβαλαν ο διαπρεπής ποινικολόγος Γιάννης Διαμαντής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Λαρισαίων Δημήτρης Τάχος και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Λάρισα» – πολιτικός μηχανικός Ντίνος Διαμάντος.

Με αυτόν τον τρόπο προχωράει η νομική διαδικασία, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες.

Σε ότι αφορά το ιστορικό της υπόθεσης, όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια οξείας αντιπαράθεσης – σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – μεταξύ του Απόστολου Καλογιάννη και της Ρένας Καραλαριώτου που είχε να κάνει με θέματα του Πάρκου των Ευχών.

Μία αναφορά από την πλευρά του δημάρχου για παλαιότερο «ανοιχτό πόθεν έσχες» της Ρένας Καραλαριώτου προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της επικεφαλής της παράταξης «Λάρισα – Νέα Αρχή», η οποία τότε αξίωσε από τον κ. Καλογιάννη δημόσια συγγνώμη, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα κατέθετε αγωγή.

Τελικά, η αγωγή κατατέθηκε στα τέλη Μαρτίου 2018 και με αυτήν η κ. Καραλαριώτου αξιώνει ποσό 100.000 ευρώ για ηθική ικανοποίηση.

Πλέον, τα επόμενα επεισόδια αυτής της υπόθεσης θα συνεχίσουν στις αίθουσες του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας….

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.