Σβίγκου από Λάρισα για ακρίβεια: Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο (βίντεο)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας της στη Λάρισα.

Σήμερα και ώρα 19:30 θα μιλήσει σε Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση της Ν.Ε. Λάρισας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Η κα. Σβίγκου στις δηλώσεις αναφέρθηκε αρχικά στο σκοπό της περιοδείας της που είναι η επικοινωνία για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ακρίβεια που «γονατίζει» την ελληνική κοινωνία αλλά και στα σκάνδαλα που ταλανίζουν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πιο πρόσφατο αυτό του Ανδρέα Πάτση αλλά και στην υπόθεση με τις υποκλοπές. Όπως ανέφερε η κα Σβίγκου: «υπάρχει και ένας άλλος δρόμος για την κοινωνία. Υπάρχει δρόμος για ένα ισχυρό κράτος». Τόνισε ότι έχουμε μπει στη τελική ευθεία για τις εκλογές και το επόμενο διάστημα θα πολλαπλασιαστούν οι δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Η κα Σβίγκου έκλεισε την τοποθέτηση της λέγοντας πως: «θα είμαστε όπου χτυπάει η καρδιά της κοινωνίας».

Στη συνέχεια ακολούθησαν δηλώσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, Βασίλη Κόκκαλη και Άννα Βαγενά. Αρχικά ο κ. Κόκκαλης στάθηκε στα όσα έχει καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ κατα την περίοδο της διακυβέρνησης του τονίζοντας ότι το πρόγραμμα του κόμματος εν όψει των επερχόμενων εκλογών είναι «ρεαλιστικό και αξιόπιστο».

Τέλος, η κα. Βαγενά στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στη Θεσσαλία και κάλεσε μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει το παρόν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσουν οι αγρότες το επόμενο διάστημα.

Πηγή: Κ.Κ., Larissanet.gr 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.