Τα «έτσουζε» με τσίπουρο που έκλεβε από σούπερ μάρκετ

Η αδυναμία που έτρεφε για το αλκοόλ ένας αλλοδαπός δεν υποστηριζόταν από την… οικονομική του κατάσταση, πόσο μάλλον καθώς έκανε μεγάλη… κατανάλωση! Έτσι, έμπαινε στα σούπερ μάρκετ στα Τρίκαλα παριστάνοντας τον πελάτη και έκλεβε όσα μπουκάλια μπορούσε.

Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, λίγη ώρα μετά την κλοπή μίας φιάλης με το αγαπημένο του αλκοολούχο ποτό από ένα σούπερ μάρκετ της πόλης. Όμως, στην προανάκριση εξακριβώθηκε ότι από τις 7 Μαΐου είχε κλέψει συνολικά 13 φιάλες με τσίπουρο από το ίδιο σούπερ μάρκετ και ένα ακόμη! Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων με την κατηγορία της κλοπής κατ’ εξακολούθηση.

Κι άλλη κλοπή χρυσαφικών με… αγκαλιά!
Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την κλοπή σε βάρος μιας γυναίκας με τη μέθοδο της αγκαλιάς στα Τρίκαλα, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Ήταν πρωί της 5ης Οκτωβρίου 2021, όταν η δράστιδα πλησίασε το θύμα παριστάνοντας τη γνωστή της, την αγκάλιασε και κατάφερε να αρπάξει μία χρυσή αλυσίδα με ένα μικρό σταυρό και ένα χρυσό σταυρό που φορούσε στο λαιμό της, χωρίς να γίνει αντιληπτή. Αμέσως μετά, μπήκε σε ένα όχημα όπου την περίμενε ο συνεργός της και τράπηκαν σε φυγή.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.