Συναντήσεις με Τσίπρα και Σαμαρά θα έχει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αλλά και με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα θα έχει το προσεχές διάστημα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Τα αντίστοιχα δύο αιτήματα του Σταύρου Θεοδωράκη έχουν γίνει αποδεκτά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν οριστεί συγκεκριμένες ημερομηνίες για τις δύο συναντήσεις.

Πιθανό θεωρείται η συνάντηση με τον κ. Τσίπρα να πραγματοποιηθεί από την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση με τον κ. Σαμαρά δρομολογείται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

«Το Ποτάμι ήρθε για να ενώσει τους Έλληνες σε μια λογική επίλυσης των προβλημάτων. Αν μπει στη λογική “δεν μιλάω με τον ΣΥΡΙΖΑ” ή “δεν μιλάω με τη ΝΔ”, δεν έχει μέλλον. Είναι ντροπή του πολιτικού συστήματος» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο κ. Θεοδωράκης.

«Με αυτή τη λογική, η συζήτηση πρέπει να είναι διαρκής και δεν είναι μονομερής. Και πρέπει να γίνεται με αυτούς που ο κόσμος επιλέγει να είναι κυρίαρχοι στο πολιτικό σύστημα» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Με οποιοδήποτε πρώτο κόμμα έχω την υποχρέωση να συζητήσω, να δω τα σημεία συμφωνίας ή διαφωνίας και μέχρι πού μπορώ να το στηρίξω. Δεν θα συνεργαστώ με κανέναν, διότι κανείς δεν με έχει στο τσεπάκι του και δεν έχω καμία κάψα να συνεργαστώ ντε και καλά για να τον διευκολύνω. Θα συνεργαστώ τη στιγμή που πρέπει, με τους ανθρώπους που νιώθω ότι δίνουν λύση στα προβλήματα της χώρας» πρόσθεσε.

«Έχω δεσμευτεί ότι, αφού ζητήσω να συζητήσω συγκεκριμένα ζητήματα και πρόσωπα με τα κόμματα εξουσίας -ας τα πούμε έτσι- θα είμαι ξεκάθαρος. Δεν μου αρέσουν τα παρασκηνιακά και δεν με ενδιαφέρουν τα παζάρια. Με ενδιαφέρει ο κόσμος να έχει μια πλήρη εικόνα για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα του, διάφανα. Και αυτό θα κάνω» τόνισε ο Στ.Θεοδωράκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.