Την Κυριακή οι Θεσσαλοί θα στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αναπλ. Τομεάρχη Παιδείας αρμόδιου για τον Αθλητισμό

Στις 9 Ιουνίου, οι Θεσσαλοί μπορούν να στείλουν τον λογαριασμό πίσω στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ψήφο τους.
Για τις περιοχές που εγκατέλειψαν στο έλεος των πλημμυρών.
Για τις περιουσίες που δεν αποζημιώθηκαν ποτέ.
Για τις υποσχέσεις στους ανθρώπους της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που δεν κράτησαν.
Για την εξαθλίωση των Θεσσαλών αγροτών και την γη που περνάει στα χέρια των funds.
Για τις νέες και τους νέους που φεύγουν από τον τόπο τους και την ερήμωση των ημιαστικών και αγροτικών περιοχών.
5 χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη με την Θεσσαλία να έχει βρεθεί στα μετόπισθεν των κυβερνητικών σχεδιασμών και αποφάσεων. Οι πολίτες το συνειδητοποίησαν τον Σεπτέμβριο, όταν βρέθηκαν ολομόναχοι στις πλημμύρες.
Κι όμως, 1 χρόνο μετά τις καταστροφές και αμέτρητα ανοιχτά ζητήματα, η κυβέρνηση δεν δίστασε να κάνει ακόμα και τις αποκαταστάσεις και τις αποζημιώσεις «ευκαιρία» για πελατειακές σχέσεις και μπίζνες, ενώ έβαλε τις βάσεις για την ιδιωτικοποίηση των υδάτων της Θεσσαλίας.
Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας απαιτεί εθνικό σχέδιο και διεκδίκηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μέχρι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει εξηγήσει ποιο είναι το σχέδιό του για την ανάταξη της περιοχής.
Ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. δεν πιστεύουμε σε μαγικές λύσεις. Έχουμε καταθέσει δημόσια τις προτάσεις μας και προσπαθούμε να συμβάλλουμε εποικοδομητικά και ουσιαστικά για την επόμενη ημέρα της Θεσσαλίας.
Καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν στις ευρωεκλογές και να αξιοποιήσουν την ψήφο τους για να στείλουν το μήνυμά τους στους κυβερνώντες. Να μην κάνουν τη δυσαρέσκεια, παραίτηση.
Όσοι και όσες από εσάς θέλετε κάτι να αλλάξει και πιστεύετε ότι χρειάζεται μια άλλη πρόταση, μια προοδευτική διέξοδος, για την Ελλάδα και την Ευρώπη, σας καλούμε να στηρίξετε με θετική ψήφο, ψήφο αλλαγής τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.