Δ. Κολυνδρίνης: Δεν συζητάμε καν να αυξήσουμε την τιμή των εισιτηρίων

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ τόνισε ότι δημιουργούνται ευτράπελα με τους ελέγχους covid

Οι αυξήσεις στα καύσιμα είναι μεγάλες και επηρεάζουν τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ, καθώς για την κίνηση των λεωφορείων αποτελεί την πρώτη ύλη, ωστόσο μέλημα της Διοίκησης είναι να παραμείνει χαμηλή η τιμή των εισιτηρίων, για να μπορεί ο κόσμος να ταξιδεύει με χαμηλές τιμές.
Ο Δημήτρης Κολυνδρίνης πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή και είπε ότι οι αυξήσεις είναι μεγάλες και σίγουρα για μας, επειδή το πετρέλαιο είναι πρώτη ύλη, είναι πρόβλημα, με αποτέλεσμα να υπάρχει προβληματισμός και ανησυχία.
“Αυτή τη στιγμή δεν συζητάμε καν να αυξήσουμε την τιμή των εισιτηρίων, διότι θέλουμε να είναι χαμηλή η τιμή του για να μπορεί ο κόσμος να ταξιδεύει και θα δούμε τι βοήθεια μπορούμε να πάρουμε από το κράτος”, τόνισε ο κ. Κολυνδρίνης. Ο πρόεδρος των Υπεραστικών ΚΤΕΛ ανέφερε ότι πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα που μέρα με τη μέρα γίνεται ακόμα σοβαρότερο και ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιβαρυνθεί το επιβατικό κοινό.

Μέτρια τα επίπεδα της κίνησης

Όσον αφορά στην επιβατική κίνηση, ανέφερε ότι κινείται σε μέτρια επίπεδα, μετακινείται κόσμος, υπάρχει το θέμα των ελέγχων για όσους ταξιδεύουν εκτός νομού, που απαιτείται πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού ή rapid test, κάτι που συνιστά πρόβλημα για να ταξιδέψει κάποιος.
Από την προηγούμενη Δευτέρα ο έλεγχος των επιβιβαζόμενων σε λεωφορεία για πιστοποιητικά ή rapid test ανατέθηκε στην Υπεραστικό ΚΤΕΛ και σύμφωνα με τον πρόεδρο υπάρχουν ευτράπελα, καθώς άλλοι αντιδρούν, άλλοι βρίζουν τους υπαλλήλους εταιρείας φύλαξης που κάνει τον έλεγχο (καθώς για το λόγο των ελέγχων έγινε σύμβαση με εταιρεία σεκιούριτυ), άλλοι φωνάζουν και άλλοι προσπαθούν να τους ξεγελάσουν…

Τέλος, ο κ. Κολυνδρίνης ανέφερε ότι η πληρότητα των επιβατών στα λεωφορεία αυξήθηκε στο ποσοστό του 85% (42-43 άτομα) και πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ τα δρομολόγια έχουν μπει σε ρυθμό κατά 90%, σε επίπεδα της προ κορωνοϊού, εποχής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.