Σκηνές απείρου «κάλλους» στο Βόλο

Σε προαύλιο Ιερού Ναού και το Αστυνομικό Μέγαρο

Σκηνές απείρου «κάλλους» εκτυλίχτηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο προαύλιο του Ι.Ν. Μεταμόρφωσης στον Βόλο, όταν ένας 39χρονος που οδηγούσε μηχανάκι ενώ είχε πιεί, διαπιστώθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ ότι δεν είχε δίπλωμα και είχε πάνω του έναν κόφτη (λεπίδα) με λάμα 9 εκατοστών…
Ο άνδρας προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου οι αστυνομικοί του γνωστοποίησαν ότι θα τον συλλάβουν και στην προσπάθειά τους να του βάλουν τις χειροπέδες, έβριζε και χτυπούσε τους αστυνομικούς.
Ο 39χρονος διανυκτέρευσε στο κρατητήριο και χθες οδηγήθηκε στην εισαγγελία υπηρεσίας, η οποία του άσκησε δίωξη για βία κατά υπαλλήλων, οδήγηση χωρίς δίπλωμα οδήγησης, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης (καθώς σε αλκοτέστ που του έγινε εντοπίστηκε 1,29 και 0,95 τοις χιλίοις ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του) και παράνομη οπλοφορία.
Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος είπε ότι δεν κατάλαβε ότι τον σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί, ενώ για τον κόφτη κατέθεσε ότι τον είχε μαζί του γιατί το συνηθίζει…
Η εισαγγελέας τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του και θα δικαστεί σήμερα Παρασκευή. Μέχρι τότε, αφέθηκε ελεύθερος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.