Ερώτηση Μ. Χρυσοβελώνη για το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων Σκιάθου

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, κ. Χαρδούβελη, κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχετικά με την στελέχωση του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ) Σκιάθου. Συγκεκριμένα η βουλευτής αναφέρει στην ερώτησή της:

«Από τις αρχές Οκτωβρίου 2013, μετά την συνταξιοδότηση του ενός και μοναδικού υπαλλήλου που στελέχωνε το Γ.Ε.Φ. Σκιάθου και προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων του νησιού, το Γ.Ε.Φ. Σκιάθου στελεχώνεται από υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, οι οποίοι με τη σύμφωνη γνώμη της Προϊσταμένης της Δ.Ο.Υ, μεταβαίνουν εκ περιτροπής ανά 2 στη Σκιάθο για 2 εβδομάδες, επωμιζόμενοι τα έξοδα διαμονής, σίτισης και μετακίνησης από και προς το Βόλο. Μάλιστα για τον περιορισμό της οικονομικής επιβάρυνσης των μετακινουμένων συναδέλφων τους, οι 60 υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας αποφάσισαν να δημιουργήσουν κοινό ταμείο ενίσχυσης καταβάλλοντας έκαστος μηνιαίως το ποσό των 10 Ευρώ.

Επειδή δεν είναι δυνατόν να διαιωνίζετε μια κατάσταση ακραίας ταλαιπωρίας και άδικης οικονομικής επιβάρυνσης των υπαλλήλων της εν λόγω Δ.Ο.Υ ερωτάσθε:
1. Προτίθεστε να στελεχώσετε το Γ.Ε.Φ Σκιάθου με νεοδιοριζόμενους υπαλλήλους που φημολογείται ότι θα προσληφθούν και αν είναι εφικτό καταγόμενους από τη Σκιάθο;
2. Έως ότου εξευρεθεί οριστική λύση για την στελέχωση του Γ.Ε.Φ Σκιάθου, τι προτίθεστε να κάνετε για την κάλυψη όλων των εξόδων των υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, οι οποίοι σήμερα το στελεχώνουν;»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.