Αδαμαντίδης για Απόστολο Λύτρα: Ήταν μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους, μια άτυχη στιγμή

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για τον Απόστολο Λύτρα και την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του από τον ίδιο τον ποινικολόγο.

Σε δηλώσεις του στο «Super Κατερίνα» ο τραγουδιστής σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως όσα έκανε στη σύζυγό του ο Απόστολος Λύτρας, μπορεί να «ήταν μια άτυχη στιγμή».

Αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωσε: «Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του. Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο».

Στην πορεία, θέλησε να επισημάνει ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν υπάρχει αγάπη ανάμεσα στο ζευγάρι των δικηγόρων. «Καταλαβαίνω όλα τα ζευγάρια που περνούν δύσκολες στιγμές. Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα δείχνει μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους. Πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη. Ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι μαζί. Όταν υπάρχει αγάπη και πάθος μπορεί να συμβούν πολλά. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά» δήλωσε.

Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε με όσα ειπώθηκαν από τον τραγουδιστή και μετά την προβολή του αποσπάσματος, διευκρίνισε: «Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;».

Ο Απόστολος Λύτρας υπήρξε δικηγόρος της συντρόφου του τραγουδιστή, Βαρβάρας Κίρκη, όταν εκείνη είχε κατηγορήσει τον Θέμη Αδαμαντίδη για τον ξυλοδαρμό της.



Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.