Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών συζητά με την γενιά Ζ

Η Γενιά Ζ, η γενιά που διαμορφώθηκε μέσα από τον αυτοματισμό, την ψηφιακή επανάσταση και τον διαδικτυακό πολιτισμό, είναι έτοιμη να κατακτήσει την πρωταγωνιστική θέση σε κάθε τομέα της ζωής μας. Από το δημόσιο χώρο έως την αγορά εργασίας, από την επιχειρηματικότητα έως την πολιτική σφαίρα, η Γενιά Ζ φέρνει μια νέα πνοή και προοπτική.

Μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες επικοινωνεί, ενεργεί και επηρεάζει. Αναπτύσσει τις ανθρώπινες σχέσεις της, ελεύθερη από προκαταλήψεις και στερεότυπα. Η Γενιά Ζ διεκδικεί την ορατότητά της, προβάλλει τις αξίες της και αγωνίζεται για τη δική της εκδοχή του κόσμου. Η πρωτοβουλία «Youngs leaders Circle» του Delphi Economic Forum, ένα πρόγραμμα ανάπτυξης ηγεσίας που αφορά νέους κάτω των 40 ετών, έρχεται να προσφέρει στα μέλη της Γενιάς Ζ την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να δημιουργήσουν δεσμούς.

Το συνέδριο Gen Z Summit, που διοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών σε συνεργασία με τη ΜΚΟ WeFor, στις 29 Ιουνίου 2024, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της επιρροής και της δυναμικής αυτής της γενιάς και για έναν ουσιαστικό διάλογο.

Στο Gen Z Summit, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν τον τρόπο με τον οποίο η Γενιά Ζ διαμορφώνει την κοινωνία, την οικονομία και τον πολιτισμό. Μέσα από τα πάνελ συζητήσεων θα διαπραγματευτούν το μέλλον που διαμορφώνεται, σε τομείς όπως η αναδιάρθρωση των παραδοσιακών δομών και θεσμών, η αποκατάσταση μιας αίσθησης ασφάλειας, η σύνδεση της εργασίας με την προσωπική εκπλήρωση, η άνοδος της τεχνητής νοημοσύνης και η κλιματική κρίση.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι οι: Ιωάννα Λυτρίβη, Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννα Ανδρονοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Χάρης Δασκαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, BCA College, Ολυμπία Δάτση, Υπεύθυνη του Κέντρου Νέων, ActionAid, Θεσσαλονίκη, Φαίη Μακαντάση, Head of Research, diaNEOsis, Κωνσταντίνος Κίντζιος, Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης ReGeneration, Βανέσα Αρχοντίδου, Ιδρύτρια του AWomanCanBe.org.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο https://delphiyoungleaders.gr/.

Κρατήστε την ημερομηνία:

29 Ιουνίου 2024

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.