Μπαράζ κινητοποιήσεων στη Λάρισα λόγω πολυνομοσχεδίου

Με αποχές και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα κυλήσει η Δευτέρα στη Λάρισα, λόγω της ψήφισης στη βουλή του πολυνομοσχεδίου για το κλείσιμο της τρίτης αξιολογησης.

Σύμφωνα με απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας σήμερα οι Λαρισαίοι δικηγόροι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους, ενώ αποχή έχουν αποφασίσει και οι δικαστές από τις 9 έως τις 11 το πρωί.

Αποχή αποφάσισαν και οι δημοτικοί υπάλληλοι σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Λάρισας από τις 11 το πρωί μέχρι το πέρας του ωραρίου.

Τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 μέχρι τη λήξη του ωραρίου θα κάνουν οι Λαρισαίοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Επιπρόσθετη τετράωρη στάση εργασίας προκήρυξαν οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τρίωρη οι δευτεροβάθμιας. Αυτό σημαίνει πως σε όσα σχολεία αποφασίσουν αποχή οι εκπαιδευτικοί, δε θα γίνει καθόλου μάθημα.

Στις 12.30 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας στην οδό Σωκράτους, ενώ μισή ώρα αργότερα, αντίστοιχη διαμαρτυρία έχουν προγραμματίσει και οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Νέα πανεργατική συγκέντρωση τέλος, διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στις 6 το απόγευμα, στην Κεντρική πλατεία.

Read more http://www.onlarissa.gr/2018/01/15/baraz-kinitopiiseon-simera-sti-larisa-logo-polynomoschediou-dite-ti-echi-programmatisti/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.