«Το παιδάκι παίρνει τις φωτογραφίες της μαμάς και του θείου του, τις φιλάει και κοιμάται το βράδυ»

Συγκλονίζει ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών

Συγκλονίζει ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών, του Γιώργου και της Κωνσταντίνας Τσάπα, που μαχαιρώθηκαν στη Μακρινίτσα. Οι γονείς των δύο παιδιών πέρασαν σήμερα την πόρτα του Ανακριτή για την κατάθεσή τους με τον πατέρα πριν την κατάθεση να συγκλονίζει λέγοντας πως το παιδάκι της Κωνσταντίνας κάθε βράδυ παίρνει τις φωτογραφίες της μαμάς και του θείου του, τις φιλάει και μετά κοιμάται.

« Θα πω ό, τι ακριβώς έγινε.  Την τιμωρία του θα ζητήσω. τίποτα άλλο. Τα παιδιά μου δεν τα φέρνει κανείς πίσω, αλλά θέλω κάποια αντιμετώπιση από την Δικαιοσύνη», είπε ο κ. Τσάπας, ο πατέρας των δύο αδικοχαμένων αδερφιών από τη Μακρινίτσα, πριν περάσει το κατώφλι του Ανακριτή.

Σχολιάζοντας την προφυλάκιση του φερόμενου ως δράστη σε ψυχιατρικό τμήμα κορυδαλλού δήλωσε πως « Ήθελα να είναι μέσα, δεν με ικανοποιεί. Ήθελα να είναι μέσα, όσο μπορεί πιο βαθιά. Κι αν γίνεται να μην φτάσει στη δίκη, ακόμη καλύτερα. Δεν πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα. Ήταν μεθοδευμένες οι κινήσεις που έκανε. Κανένας τρελός δεν κάνει τις κινήσεις που έκανε. Έβγαλε μέχρι και τα λάστιχα από την πόρτα για να περάσει μέσα. Ήξερε που χτυπούσε. Όλα προμελετημένα».

Το παιδάκι φιλάει τις φωτογραφίες της μαμάς και του θείου του

Η φωνή του χαροκαμένου πατέρα σπάσει και λυγίζει όταν μιλάει για τον εγγονό του. «Η σύζυγός μου είναι δύσκολα, πολύ πεσμένη ψυχολογικά.  Βοηθάω τη σύζυγο και το παιδάκι. Εμένα να δω ποιος θα με βοηθήσει. Έχουμε απευθυνθεί σε ειδικούς για το πως θα το πούμε στο παιδί, γιατί κάποια στιγμή θα αναζητήσει τη μάνα του. Βλέπει φωτογραφίες του γιου μου και της μάνας του και του λέμε ότι ήταν σε δουλειά κι έπαθαν ατύχημα και δεν θα τους ξαναδούμε. Πηγαίνει κάθε βράδυ παίρνει τις φωτογραφίες τους, τις φυλάει και πέφτει για ύπνο».

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο

«Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε κι ακόμη μας στηρίζει. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης», είπε η μητέρα των αδερφιών, εμφανώς σοκαρισμένη ακόμη, όταν τελείωσε η διαδικασία της κατάθεσης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.